ŠC Park Mladeži

//ŠC Park Mladeži

OPĆI PODACI ŠC PARK MLADEŽI

Športski centar „Park Mladeži“ nalazi se u gradskom predjelu Brodarica. Nositelj ŠC-a je stadion Park mladeži – drugi po veličini stadion u Splitu, izgrađen pedesetih godina a za potrebe sadašnjeg nogometnog prvoligaša RNK Split. Modernije klupske prostorije stadiona napravljene su uoči Mediteranskih igara koje su se održavale u Splitu 1979. godine. Kapacitet mu je oko 8000 mjesta. Oko nogometnog terena postavljena je nova tartan staza pa se stadionom koristi i Atletski klub Split. Osim glavnog terena, u okviru ŠC-a sa zapadne strane postoji i pomoćni teren s manjim tribinama te još niz malih igrališta, svi s umjetnom travom, te pomoćne klupske prostorije prvoligaša RNK Split.Sa sjeverne strane nogometnog stadiona nalaze se otvorena atletska borilišta (bacanje kugle,kladiva, koplja…..)

LOKACIJA

Sportski centar „Park mladeži“

Hrvatske mornarice 10, Split, Telefon: 021/383-268

NOVOSTI

1903, 2020

ODLUKA O MJERAMA OGRANIČAVANJA DRUŠTVENIH OKUPLJANJA19.03.2020.

1903, 2020

Odluke kriznog stožera JUŠO Split

1303, 2020

Važna obavijest!

Odluka Upravnog vijeća Javne Ustanove športski objekti – Split po naputku Civilnog stožera SDŽ i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo SDŽ.