ŠC Park Mladeži

//ŠC Park Mladeži

OPĆI PODACI ŠC PARK MLADEŽI

Športski centar „Park Mladeži“ nalazi se u gradskom predjelu Brodarica. Nositelj ŠC-a je stadion Park mladeži – drugi po veličini stadion u Splitu, izgrađen pedesetih godina a za potrebe sadašnjeg nogometnog prvoligaša RNK Split. Modernije klupske prostorije stadiona napravljene su uoči Mediteranskih igara koje su se održavale u Splitu 1979. godine. Kapacitet mu je oko 8000 mjesta. Oko nogometnog terena postavljena je nova tartan staza pa se stadionom koristi i Atletski klub Split. Osim glavnog terena, u okviru ŠC-a sa zapadne strane postoji i pomoćni teren s manjim tribinama te još niz malih igrališta, svi s umjetnom travom, te pomoćne klupske prostorije prvoligaša RNK Split.Sa sjeverne strane nogometnog stadiona nalaze se otvorena atletska borilišta (bacanje kugle,kladiva, koplja…..)

LOKACIJA

Sportski centar „Park mladeži“

Hrvatske mornarice 10, Split, Telefon: 021/383-268

NOVOSTI

202, 2022

Priopćenje – Š.C. Bazeni Poljud

Srijeda 02.02   19:30 – 20:45 VK  Jadran – VK Pošk 1937 „Juniori“  (33m)

Četvrtak 03.02     12.00 -14.00.        JVPGS  (vanjski bazen)

Četvrtak 03.02.     13.00 -14.30         […]

1901, 2022

Priopćenje ŠC Bazeni Poljud od 19.01 -23.01. 2022.g.

BAZENI

Četvrtak 20.01.       Javna vatrogasna postrojba grada Splita       12:00 – 14:00 (3 pruge, vanjski bazen)

Četvrtak 20.01.       DIVERSO                                                              13:00 – 14:30

Subota 22.01.       VK Mornar – VK […]

2412, 2021

ČESTIT BOŽIĆ I SRETNA NOVA GODINA

1012, 2021

Božićni Judo turnir

U nedjelju 12.12. 2021, u velikoj dvorani ŠC Gripe održati će se Božićni Judo turnir.

2611, 2021

Hrvatska kuglačka liga

U subotu 27.11 2021.godine u 13.00 sati, u kuglačkoj […]

1310, 2021

OBAVIJEST

ZBOG ODIGRAVANJA VATERPOLO UTAKMICE LIGE PRVAKA U SUBOTU 16.10.,, KUPANJE ZA GRAĐANE BITI ĆE MOGUĆE DO 14:00h. HVALA NA RAZUMIJEVANJU !

810, 2021

Kupanje građana

Poštovani, obavještavamo vas da kupanje za građane kreće u ponedjeljak 11.10. 2021 godine. termini kupanja su:

PONEDJELJAK […]

1907, 2021

Izložba pasa – 4 Summer Night Shows – Split 2021

Od 22. do 25. srpnja održati će se sada već diljem svijeta poznata i prepoznata manifestacija pod nazivom “4 ljetne noćne izložbe pasa svih pasmina Split 2021.”. Izložbe će se održati na […]