DOĐITE NA KICKBOXING CROATIA OPEN U SPLIT I ZAJEDNO NAPRAVIMO ŠPORTSKI SPEKTAKL ZA PAMĆENJE!! 🙏❤🔝

Cijenjeni kickboxing prijatelji, putem službene stranice na adresi:

otvorene su prijave za 23. Croatia Open, 2. Memorijal Davora Jovića kojeg organiziramo u sklopu proslave četvrt stoljeća našeg kluba.
Nadamo da ćemo se okupiti u što većem broju te u fer i korektnom športskom nadmetanju svi zajedno odraditi turnir za pamćenje.
S ciljem privlačenja što više klubova i natjecatelja odlučili smo najuspješnijima podijeliti dosad najveći iznos nagradnog fonda kroz športsku opremu u protuvrijednosti 8.000 E.
Izračun za najbolje klubove (prvi, drugi i treći) će se automatski aplicirati preko službene stranice saveza netom po završetku natjecanja. Određivanje najboljih natjecateljica i natjecatelja po završetku će odrediti komisija sastavljena od najeminentnijih kickboxing imena. Razdjel iznosa vrijednosti športske opreme izgledati će ovako:

TATAMI:
1. NAJUSPJEŠNIJI KLUB- 1.100 E
2. NAJUSPJEŠNIJI KLUB- 700 E
3. NAJUSPJEŠNIJI KLUB- 500 E

NAJBOLJI SENIOR- 500 E
NAJBOLJI JUNIOR- 350 E
NAJBOLJA SENIORKA- 500 E
NAJBOLJA JUNIORKA- 350 E

RING:
1. NAJUSPJEŠNIJI KLUB- 1.100 E
2. NAJUSPJEŠNIJI KLUB- 700 E
3. NAJUSPJEŠNIJI KLUB- 500 E

NAJBOLJI SENIOR- 500 E
NAJBOLJI JUNIOR- 350 E
NAJBOLJA SENIORKA- 500 E
NAJBOLJA JUNIORKA- 350 E

Što se tiče smještaja i prehrane za sudionike možemo Vas izvjestiti da smo sklopili dogovor sa cijenjenom turističkom agencijom Fla Rent. Na raspolaganje smo dobili preko 500 ležajeva sa vrlo dobrim omjerom cijena kvalitete usluga i cijene.
Cijene za noćenje kreću već od svega 100 kuna pa naviše, ovisno o kategorizaciji, doručku, broju ležaja po sobi, položaju, parkingu itd. Ističemo da je smještaj potrebno rezervirati najkasnije do 10.12. kako bismo mogli garantirati dostupnost. Agencija je također osigurala i kapacitete za renomirani restoran u kojem se kvalitetan športski obrok može dobiti za već od 45 kuna pa naviše ovisno o meniju.
Sve informacije u svezi smještaja i prehrane možete dobiti na broj +385 91 619 9976.

Iskreno se radujemo Vašem dolasku, vidimo se u Splitu!