Splitski bazen na Poljudu će od petka do nedjelje, 19. do 21. veljače biti poprištem završnog turnira šest najboljih juniorskih momčadi koji će se boriti za naslov prvaka Hrvatske.

Podsjetimo, na Final 6 turnir su se plasirali iz zadarske kvalifikacijske skupine redom – Jadran, Primorje EB i Zadar 1952; a iz šibenske skupine – Jug AO, Mornar BS i Mladost. Prvoplasirane momčadi iz Zadra i Šibenika, a to su Jadran i Jug AO, izborile su izravno pravo nastupa u polufinalu. Preostali sastavi će se četvrtfinalnim obračunima morati izboriti za ulazak u krug najbolja četiri.

Tako će drugoplasirani iz šibenske skupine, Mornar BS sučeliti znanje momčadi Zadra 1952 koja je u Višnjiku bila treća; dok drugi četvrtfinalni par čine Primorje EB i Mladost. Ove su utakmice predviđene za petak, 19. veljače u večernjim satima.

U polufinalu pak, u subotu, 20. veljače Jadran čeka boljeg iz dvoboja Mornar BS – Zadar 1952; dok Jug AO iščekuje pobjednika utakmice Primorje EB – Mladost.

Nedjelja nudi konačan rasplet s finalnom utakmicom točno u podne. Sve utakmice će biti moguće i pogledati u prijenosu na YouTube kanalu Hrvatskog vaterpolskog saveza  https://www.youtube.com/channel/UCLp7IAftnwcImlzZmR4aduw